Pohjanmaan Valokuvakeskuksen logo.

Näyttelyhaku vuodelle 2024

Haku Pohjanmaan valokuvakeskuksen vuoden 2024 näyttelyajoille päättyy 30.9.2023 klo 23.59.

Haku on avoin kaikille valokuva- ja videotaiteilijoille, myös työryhmille. Näyttelyaika on noin neljä (4) viikkoa, eikä se aina jakaannu kalenterikuukausittain. Näyttelyajat jaetaan pääsääntöisesti hakemusten perusteella, mutta näyttelykalenteriin on varattu aikoja myös kutsunäyttelyille. Näyttelytilasta ei peritä vuokraa. Vuoden 2024 näyttelyt valitsee kuraattori, valokuvataiteilija Jenni Haili.

Hae näyttelyaikaa Lapualla Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa sijaitsevaan galleriaamme vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi hakijan nimi ja yhteystiedot, näyttelyn sisältö, sekä toivomus näyttelyajankohdasta. Jos sinulla on tarjota näyttelyyn sopivaa oheisohjelmaa, kerro siitä hakemuksessasi. 

Lisäksi hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, kuvamateriaalia tulevasta näyttelystä tai aikaisemmasta taiteellisesta tuotannosta. Mikäli näyttelyteoksista ei vielä ole kuvia, liitä tässä tapauksessa mukaan tarkempi selvitys näyttelyn sisällöstä. Kuvien resoluutioksi riittää näyttökatseluun sopivat tiedostot. Hakemusten käsittelyn helpottamiseksi pyydämme toimittamaan hakumateriaalin yhtenä tiedostona, esimerkiksi pdf:nä.

Toimita hakemus yhdessä sähköpostiviestissä (koko alle 10 MB) osoitteeseen: info@pova.fi. Otsikoi sähköpostisi “Näyttelyhaku 2024”. Ilmoitamme näyttelyajan saaneille sähköpostitse viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

You can read the article about the open call for exhibitions in 2024 in English here.


KUVA: Mira Möttönen