Pohjanmaan Valokuvakeskuksen logo.

Pova järjestää Caffenol C -työpajan: Kyllä, kahvi ja kuvat kohtaavat!

Oletko koskaan miettinyt, voisiko kahvista olla muutakin iloa kuin aamukooman selättäminen? Tervetuloa Povan Caffenol C -työpajaan, jossa opimme, että kahvilla voi kehittää muutakin kuin maanantaiaamun energiatasoa – nimittäin valokuvia!

Mitä ihmettä on Caffenol C?

Kuvittele, että heräät aamulla, keität kupin kahvia ja sen sijaan että hörppisit sen naamaan, käytätkin sitä valokuvien kehittämiseen. Tämä ei ole unta tai kahvinpuutteesta johtuva harha, vaan täysin mahdollinen taikatemppu nimeltä Caffenol C! Menetelmä on kuin baristan ja alkemistin yhteinen hengentuote, jossa kahvi, sooda ja C-vitamiini yhdistävät voimansa synnyttääkseen upeita mustavalkoisia valokuvia. Ja mikä parasta – se tuoksuu kahville!

Kahvi ja kuvat kohtaavat!

Jos haluat oppia tämän maagisen menetelmän ja nauttia kahvista aivan uudella tasolla, tule mukaan Povan Caffenol C -työpajaan 29.6. Olitpa sitten alan konkari tai vasta-alkaja, tämä työpaja saa sinut varmasti hymyilemään ja näkemään kahvin aivan uudessa valossa.

Hinnat – ”Halpaa kuin kahvi!”

  • Jäsenille: Vain 10 euroa! (Lähes kahvikupin hinnalla saat koko illan huvia ja tietoa.)
  • Ei-jäsenille: 40 euroa (ja hei, nyt on hyvä hetki liittyä jäseneksi!)

Tule mukaan nauramaan, oppimaan ja yllättymään siitä, mitä kaikkea kahvilla voikaan saada aikaan. Paikkoja on rajoitetusti.

Kahvia riittänee juotavaksikin – kehityksen periaatteesta ei tingitä!

Tervetuloa mukaan Caffenol C -taikamaailmaan!