Pohjanmaan Valokuvakeskuksen logo.

Kahvia, filmiä ja kehityskoneita

Ylpeydellä voimme kertoa tulevasta Caffenol-C -työpajasta, joka järjestetään 29.6. Tässä workshopissa opit kehittämään mustavalkofilmiä ympäristöystävällisellä ja edullisella menetelmällä, joka käyttää kahvia, ruokasoodaa ja C-vitamiinia. Caffenol-C on loistava vaihtoehto perinteisille kemiallisille kehitteille, ja se tarjoaa valokuvaajille mahdollisuuden kokeilla jotain erilaista ja ekologista.

Workshopin tiedot:

  • Ajankohta: 29.6.
  • Hinta:
    • Jäsenet: 10 euroa
    • Ei-jäsenet: 40 euroa
  • Erityishuomio: Yksi paikka varattu Kaiku-kortin omistajalle ilmaiseksi.

Workshopiin ilmoittautuminen on jo avoinna, ja paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa. (info@pova.fi)

Filminkehityskone Käytettävissä

Yhdistyksen filminkehityskone on saatu toimintakuntoon! Tämä tarjoaa jäsenillemme mahdollisuuden kehittää omia filmejään keskuksessa. Lisäksi suunnitteilla on perehdytyskurssi filminkehityskoneen käyttöön, jotta halukkaat voisivat oppia sen käytön perusteet turvallisesti ja tehokkaasti.

Lisätietoja ja kyselyt: Jos sinulla on kysyttävää workshopista, filminkehityskoneen käytöstä tai mistä hyvänsä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@pova.fi.

Ilmainen Jäsenyys Alle 25-Vuotiaille

Muistutuksena vielä, että valokuvayhdistyksen jäsenyys on ilmainen alle 25-vuotiaille. Jäsenyyden kautta saat käyttöösi myös muiden valokuvakeskusten jäsenilleen tarjoamat toiminnot ja edut. Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittää taitojaan ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Tervetuloa mukaan!